Team

Wij zijn Gate20eight. Wij zijn jouw digital navigators met hart voor mensen en technologie.

Ontdekken, vertrouwen en bouwen, dat zijn onze kernkwaliteiten. Met een open blik en vertrouwen in de toekomst we samen aan nieuwe mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Ons team bestaat uit mensen met meer dan 15 jaar ervaring in de corporate wereld. We kennen het belang van cijfers, de processen en de systemen. We weten hoe lastig het is tijd te creëren om te leren, om te verbinden en te veranderen. Maar we weten ook hoe belangrijk het is om naar buiten te kijken en te blijven bouwen aan de toekomst.

Wij werken samen met onze partners uit de wereld van smart technologies, start-ups en de maker movement. Samen zijn de mogelijkheden voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen eindeloos. Door het maken van prototypes helpen we marketeers, productontwikkelaars en techneuten samen deze nieuwe ideeën te ontdekken en vorm te geven.

Gate20eight helpt je kennis te maken met nieuwe technologieën en vertrouwen te krijgen in de kansen die er zijn voor jouw bedrijf. Gate20eight geeft je de inspiratie voor jouw digital journey!