Dreaming about Drones

Design Thinking Workshop Gate20eight
Design Thinking Workshop (2-daags)
11 juli 2016
part-of-eweek-definitief
Bootcamp Amsterdam eWeek
5 september 2016
drone workshop 7

In de top 10 van nieuwe tech-trends staat vlak naast of boven de elektrische auto ook altijd de drone. Veel ouders gebruiken hun kind als excuus om er eentje aan te kunnen schaffen. Maar tech-trends geven aan dat drones in de nabije toekomst ook voor serieuzere toepassingen zullen worden ingezet. Natuurmonumenten zet bijvoorbeeld al drones in om met warmte camera’s jonge reekalfjes te kunnen beschermen. Hoe lang duurt het nog voordat je pizza met een drone bezorgd wordt?

Genoeg goede en leuke redenen om bij ons een drone workshop te komen volgen en om deze technologie eens van dichtbij te bekijken. We zorgen voor verschillende types drones waar je zelf mee kunt vliegen, maar we laten je ook zien hoe de meer professionele drone technologie zich ontwikkelt en wat voor obstakels en ontwikkelingen er nog zijn om deze technologie ook op grote schaal in te gaan zetten.

Zelf aan de slag!

Op 10 oktober 2016 organiseren we zo’n drone workshop. We beginnen om 16 uur in de buurt van Utrecht, de exacte locatie hangt af van het weer en het aantal deelnemers. We starten met ca. anderhalf uur vliegen, zodat iedereen zelf ervaren heeft wat erbij komt kijken. Daarna volgt een presentatie over de zakelijke toepassing van drones en de technologie ontwikkeling. We sluiten af met een hapje en een drankje.

Geïnteresseerd?

Inschrijven kan hier. Wees er snel bij, we hebben een beperkt aantal plaatsen…
De totale kosten voor deze workshop bedragen €50 exclusief BTW.

We hopen jullie te zien de 10e!