Digital Dutch

littlebits medium
IoT levert pas waarde op als mensen ermee werken!
8 maart 2017
blockchain workshop 3
Blockchain workshop op 24 mei
26 april 2017
tesla voor site

Afgelopen week kregen we met Gate20eight de kans om onze visie op digitalisering te laten zien bij de Digital Dutch, KPN’s grote klantevent in Hangaar 2 in Katwijk.

Met Mathijs Bouman, Jim Stolze, Meike de Jong en Herman van Bolhuis van de 3D Makers Zone in Haarlem werden het twee mooie lange dagen.

Het thema van deze dagen was “Klant voorop, Nederland vooruit”. Een mooi thema waar we met Gate20eight graag bij aansluiten. Want we geloven dat het erg belangrijk is om je niet te laten verblinden door alle technologische mogelijkheden, maar om juist te focussen op die klant. Wat zijn de werkelijke belangen en ergernissen van de klant? En hoe kunnen we nieuwe technologie gebruiken om het leven mooier en beter te maken!

Tot slot kreeg ik nog even de kans om een mooi stukje nieuwe technologie uit te proberen. We mochten een mooi ritje maken in de gloednieuwe Tesla X-type van Vincent Everts. Raar om te beseffen dat een zelfrijdende auto over een paar jaar wellicht de normaalste zaak van de wereld is. Het was nu nog behoorlijk spannend!

Voor een uitgebreid verslag van deze twee dagen zie de film van Vincent