Bootcamp Amsterdam eWeek

drone workshop 7
Dreaming about Drones
5 september 2016
websummit-definitief
Websummit
10 november 2016
part-of-eweek-definitief

Executives willen weten hoe nieuwe technologie de wereld verandert. De Amsterdam eWeek heeft vele verzoeken gehad om voor deze groep van besluitvormers een speciaal programma te ontwikkelen. Gate20eight is trots dat we dit exclusieve programma aan mogen bieden aan ons netwerk. Voor 20 executives is er de unieke kans om een dwarsdoorsnede van alle belangrijke TechTrends in een week te beleven, van 3 tot 8 oktober in de Amsterdam eWeek 2016. De kosten hiervoor bedragen €1.600,- ex BTW, maar inclusief toegang tot vrijwel alle evenementen en activiteiten.

Uit de 100+ evenementen, activiteiten en sprekers, wordt een gepersonaliseerd eWeek programma samengesteld. Voor een eerste idee, kijk op http://www.amsterdameweek.nl voor de 2016 onderwerpen. Een selectie van de evenementen en activiteiten waar je uit kunt kiezen: Smart Cities, IOT, Beacons, Agents, Robots & Rots, AR&VR, Biohacking, e-Travel, Wetlabs, E-Health, e-Tail, digital Interactive Marketing, Smart Games, Fablabs, IT & Clouds, Automotive cars, Incubators, Blockchain, Fin-tech, HR-tech, Startup battles, Crowdfunding, etc, etc.

Executives die zich voor deze Bootcamp inschrijven worden op maandag 3 oktober om 12 uur op de 16e verdieping van de Amsterdam Tower ontvangen voor een introductie en uitleg over de eWeek en om hun persoonlijke programma voor die week samen te stellen. Na de lunch wordt de groep per boot meegenomen naar het stadhuis voor de eerste activiteiten. Elke dag zal eindigen met een wrap-up meeting (met een drankje) om ervaringen uit te wisselen en vooruit te blikken op de volgende dag.

Wil je de nieuwste technologische ontwikkelingen zien, de bouwers ontmoeten, de beacon netwerken ontdekken en de soldeerbouten en Arduino’s ruiken, schrijf je dan hier in.

Als je verdere vragen hebt over het programma, bel of mail dan Heleen Elferink, 06-15052293 of heleen@gate20eight.com.